B-E-St by JeeCee - Boussole Products

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

B-E-St by JeeCee

B-E-St by JeeCee > Over B-E-St

De positieve resultaten die JEECEE met het B-E-St apparaat behaalde door een variëteit aan therapeutische disciplines, leidde tot dit hoogtechnisch juweeltje. Door onze voortdurende nieuwe vragen aan de ingenieur is dit laatste design met veelvuldige applicaties ontstaan. Het is uniek en geeft ons meer mogelijkheden door een brug te slaan tussen westerse en oosterse perspectieven.


Wij werken met intensiteiten en frequenties gerelateerd tot de celstimulatie en zodanig ook met een helende energie.Een niet onaardige toevoeging is de display, die ons:


* Al de beelden toont waar de electroden moeten geplaatst worden
* Feedback geeft door ons voortdurend informatie te verschaffen over het energiepeil van de behandelde aandoening, uitgedrukt in een kleurengrafiek


Het B-E-St® concept heeft bewezen de meest efficiënte behandeling te zijn om de ATP(adenosinetriphosfaat), welke de chemische basis is van alle levende cellen, in ons lichaam te verhogen.


De B-E-St® behandeling verhoogt de ATP namelijk met 500-800%. Dit resulteert in snelle pijnvermindering en sneller herstel van alle letsels.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu