Amino Recovery - Boussole Products

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Amino Recovery

BES-t

AMINO RECOVERY 250ml

Productomschrijving:

Verfrist het lichaam na de sportprestatie en laat het van een optimale afkoeling en herstel genieten. Verlicht, ontspant en zorgt voor de aanbreng van nieuwe energie.

Gebruiksaanwijzing:

Aanbrengen na de sportprestatie (na douche) via massage op gewenste lichaamsdelen tot het product volledig in de huid getrokken is. Product geeft geen onaangenaam gevoel in combinatie met kledij.

Actieve substraten:

Aminozuur Glutamine:

Aan te raden voor sporters die zeer intensief trainen en maximale spieropbouw nastreven glutamine speelt een sleutelrol bij de opbouw en herstel van spierweefsel semi-essentieel aminozuur dat bij sporters wordt beschouwd als een essentieel aminozuur omdat het vermogen van het lichaam om het aan te maken veel lager is dan de afbraak die door een inspanning in gang wordt gezet het vertegenwoordigt 2/3 van de vrije aminozuren in onze spieren en is het aminozuur wat het meeste voorkomt in ons lichaam
Hoe intensiever de inspanning, hoe sneller het plasmagehalte van Glutamine daalt, waardoor er Glutamine wordt onttrokken uit spierweefsel wat leidt tot spierafbraak -> Glutamine voorkomt spierafbraak er bestaat een sterk verband tussen het gehalte van vrije Glutamine in onze spieren en het vermogen spiereiwitten aan te maken -> Glutamine vergroot spiercelvolume.
Hoe hoger het Glutamine gehalte in onze spieren, hoe sterker het anabolisme en hoe sneller het herstel van spierweefselschade en blessures.

Na het sporten worden er nieuwe spiereiwitten gevormd en daarvoor is Glutamine nodig. Glutamine zorgt ook voor het ontgiften van afbraakproducten van eiwitten ontstaan tijdens sporten en vermindert daardoor de verzuring van spieren na een inspanning.
Glutamine zorgt voor een versneld herstel van kracht- en duurvermogen bij sporters

Kamfer:

Verwarmende, verkoelende en verfrissende werking krampverminderend, pijnstillend en ontstekingsremmend heilzaam bij spierpijnen en kneuzingen versterkt en stimuleert spieren en lichaam stimuleert de doorbloeding

Munt:

Verkoelende en verfrissende werking heilzaam bij spierpijnen Lavandin: ontspannende werking voor lichaam en spieren verlicht de spieren stimuleert de doorbloeding

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu