Amino Endurance - Boussole Products

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Amino Endurance

BES-t

AMINO ENDURANCE 250ml

Productomschrijving:

Maximaliseert de uithouding en belastingsduur van het lichaam. Verwijdert afvalstoffen zoals melkzuur en ammoniak, welke ontstaan tijdens de inspanning.

Gebruiksaanwijzing:

Voor het sporten 20 minuten voor de inspanning in voldoende mate aanbrengen via massage op de gewenste lichaamsdelen tot het product volledig in de huid getrokken is.

Actieve substraten:

Aminozuur Taurine:

Stimuleert op zeer krachtige wijze de afbraak van melkzuur (= afvalproduct van spierarbeid dat zich langzaam ophoopt en uiteindelijk tot spiervermoeidheid leidt) en ammoniak in spieren.
Hierdoor wordt de verzuring van de spieren uitgesteld waardoor het uithoudingsvermogen toeneemt.

Aminozuur Taurine bevordert de omzetting van glycogeen in glucose (= belangrijkste brandstof voor spieren) door zijn relaxerend effect op de spieren draagt taurine bij tot een betere uithouding en helpt het tegen vermoeidheid.

Taurine is in grote hoeveelheid aanwezig in het spierweefsel. Bij intensieve inspanningen wordt taurine onttrokken aan het spierweefsel, waardoor schade ontstaat. taurine beschermt de spiercellen tegen celschadetaurine is afgeleid van de naar Tauros (stier) en komt veel voor bij roofdieren. Het veroorzaakt bij de mens een verhoogde mate van activiteit, waarbij natuurlijke vermoeidheid sterk wordt onderdrukttaurine helpt bij het regelen van de lichaamstemperatuur zodat je lichaam niet te snel afkoelt of het niet te warm krijgt

Bergamot olie:

Heilzaam bij spierpijnen en spier krampen.
Werkt ontspannend en gaat spiervermoeidheid tegen

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu